4smarts Titanpack UltiMag 20W Powerbank 20.000mAh m. Solcelle – USB-C & 2 x USB-A – MagSafe Kompatibel – Sort / Grøn

369 kr.

Oplev Titanpack UltiMag 20W powerbank med solcelle og 20.000mAh – ideel til hurtig opladning på farten, MagSafe-kompatibel og altid klar til brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701449128573 Kategori:

Med 4smarts Titanpack UltiMag 20W Powerbank får du en pålidelig følgesvend, der kombinerer funktionalitet, stil og robusthed i ét gennemført design. Uanset om du er en rejsende eventyrer, en naturelsker eller blot en travl bybo, vil denne powerbank ændre dit forhold til mobilitet og opladning. Med en kapacitet på imponerende 20.000mAh er den konstrueret til at holde dine enheder kørende hele dagen, så du slipper for bekymringer om, hvorvidt du har strøm nok på din smartphone, tablet eller smartwatch.

Titanpack UltiMag er ikke bare en powerbank; den er din trofaste partner i enhver situation. Uanset om du bestiger et bjerg, cykler gennem skoven eller bare tilbringer en dag i parken, er dens robuste og vandtætte design skabt til at modstå selv de hårdeste forhold. Du kan trygt have den med dig, da den har bestået strenge test for at sikre, at den holder til det danske vejr og meget mere.

En anden fantastisk funktion ved denne powerbank er dens solcelleteknologi. Når du befinder dig udenfor, kan du lade den op ved hjælp af solens stråler – perfekt til campingture eller lange vandreture. Med denne funktion behøver du ikke længere frygte for at løbe tør for strøm. Du kan forblive forbundet med verden og et væld af muligheder, samtidig med at du nyder naturens fred og ro.

Titanpack UltiMag er også udstyret med en indbygget lommelygte, hvilket gør den ideel til de sene aftenture eller nødssituationer. Denne multifunktionelle powerbank tager ikke blot hånd om dine opladningsbehov, men den sørger også for, at du altid har lys ved hånden – en praktisk detalje, der kan være livsændrende i kritiske situationer.

En særlig glæde ved Titanpack UltiMag er dens trådløse opladning og MagSafe-kompatibilitet. Det betyder, at du kan oplade dine enheder uden at skulle bekymre dig om kabler, hvilket gør opladningsprocessen både hurtigere og mere bekvem. Bare placer din smartphone på det trådløse opladningsområde, og lad strømmen flyde. Med to USB-A-porte og en USB-C-port har du også mulighed for at oplade flere enheder samtidigt, hvilket sparer tid og sikrer, at du aldrig går glip af det vigtigste.

Med et stilfuldt design i sort og grøn ser Titanpack UltiMag lige så godt ud, som den præsterer. Den er kompakt nok til at passe i din rygsæk eller taske, men robust nok til at følge med på alle dine eventyr. Investér i 4smarts Titanpack UltiMag og oplev en ny frihed til at udforske, rejse og nyde livet, uden at bekymre dig om batterikapacitet. Opdag muligheden for at være uafhængig og samtidig holde kontakten til verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “4smarts Titanpack UltiMag 20W Powerbank 20.000mAh m. Solcelle – USB-C & 2 x USB-A – MagSafe Kompatibel – Sort / Grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.