Lippa 10.000 mAh Solcelle Powerbank, 2 x USB-A output

369 kr.

Oplev friheden med Lippa 10.000 mAh solcelle powerbank – altid klar til opladning, perfekt til udendørs eventyr med to USB-A udgange.

Køb her

Varenummer (SKU): 11724800506515521 Kategori:

Lippa 10.000 mAh Solcelle Powerbank er den ideelle ledsager til dig, der lever et aktivt liv og ofte befinder dig langt fra stikkontakter. Med sit elegante design og robuste konstruktion er denne powerbank skræddersyet til udendørs eventyr, campingture eller bare hyggelige dage i parken. Uanset hvor livet fører dig hen, kan du stole på, at Lippa holder dine enheder kørende.

Kernens kraft i Lippa er dens imponerende kapacitet på 10.000 mAh. Det betyder, at du kan oplade din smartphone flere gange, og samtidig kan du også give dine tablets og andre enheder et boost, når de trænger. Med to USB-A udgange kan du endda oplade to enheder på én gang – perfekt til når du er sammen med venner eller familie. Så behøver ingen at være uden strøm, når man er på farten.

En af de mest unikke egenskaber ved Lippa Powerbank er det indbyggede solcellepanel. Med en effekt på 7W kan du lade powerbanken op ved hjælp af solens stråler, hvilket gør den til et fremragende valg for miljøbevidste forbrugere. Forestil dig at sidde ved lejrbålet, nyde en sommeraften, mens du lader din powerbank op blot ved at placere den i solen. Det er både praktisk og bæredygtigt, og giver dig friheden til at udforske uden at bekymre dig om batteriniveauer.

Designet på Lippa er ikke blot funktionelt, men også stilfuldt. Den slanke profil gør det let at kaste den i rygsækken eller lommen, og den robuste konstruktion sikrer, at den kan modstå de hårdeste forhold. Uanset om du bestiger bjerge, sejler i kajak eller bare slentrer rundt i byens parker, vil Lippa være der for at sikre, at du altid har adgang til strøm.

Powerbanken er også udstyret med avanceret sikkerhedsteknologi, der beskytter dine enheder mod overopladning, kortslutning og overbelastning. Du kan med sindsro vide, at du behandler dit elektronik med omhu. Og med indikatorlys, der viser batteriniveauet, vil du aldrig blive taget på sengen med en tom powerbank.

Lippa 10.000 mAh Solcelle Powerbank er ikke bare en strømforsyning; det er en livsændrende enhed, der giver dig frihed og fleksibilitet. Oplev, hvordan det føles at være uafhængig af stikkontakter, og lad dig inspirere af naturen, mens du holder dine enheder opladet. Gør dig klar til eventyr – Lippa er klar til at følge med dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lippa 10.000 mAh Solcelle Powerbank, 2 x USB-A output”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.