Nødradio med lygte Solcelle, 5000mAh – håndsving, bluetooth, powerbank , IP65, Grøn

349 kr.

Oplev vores nødradio med solcelle og 5000mAh powerbank – perfekt til udendørseventyr med Bluetooth, håndsving og vandtæt design. Tag kontrol over din strøm.

Køb her

Varenummer (SKU): 6302800195227229 Kategori:

Oplev friheden til at være forberedt på enhver situation med den revolutionære nødradio med lygte. Dette multifunktionelle gadget er mere end blot en radio, det er din trofaste følgesvend i nødsituationer og udendørs eventyr. Udstyret med solcellepaneler, giver den dig mulighed for at oplade enheden uafhængigt af strømnettet, hvilket giver dig ro i sindet, når du udforsker naturen eller står over for strømafbrydelser derhjemme.

Med en kraftfuld kapacitet på 5000mAh fungerer denne nødradio også som en powerbank, så du kan oplade dine smartphones, tablets og andre enheder, når du har mest brug for det. Den indbyggede håndsving-funktion sikrer, at du altid har strøm, uanset hvor fjernt du befinder dig. Drej håndsvinget i blot et minut, og få timer af brug. Uanset om du er på camping, vandretur eller blot ønsker at forberede dig på en nødsituation, er denne radio din bedste allierede.

Designet med brugervenlighed for øje, har denne nødradio en enkel menu og klare indstillinger. Så snart du tænder den, får du adgang til AM/FM radiostationer, så du kan holde dig informeret om nyheder og vejrudsigter, selv når du er langt væk fra civilizationen. Den integrerede lygte lyser op i mørket og er perfekt til natteeventyr, eller hvis strømafbrydelsen rammer uventet. Med en multifunktionel LED-lys opsætning kan du vælge mellem forskellige lysindstillinger efter behov.

Nødradioens robuste design er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den er støv- og vandafvisende. Dette gør den ideel til både indendørs og udendørs brug, hvis du f.eks. tager den med på båden, til festivaler eller på lange vandreture. Med dimensioner på 80 x 160 x 40 mm er den samtidig kompakt og let at transportere, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Den har også en Bluetooth-funktion, der giver dig mulighed for at streame din yndlingsmusik fra dine smartphone-enheder, så du kan skabe den perfekte stemning, uanset hvor du er. Med en kombination af moderne teknologi og klassisk robusthed tilbyder denne nødradio en perfekt balance mellem nyttighed og underholdning.

Tag kontrollen over dine udendørs oplevelser og vær tryggere med denne nødradio med lygte. Uanset om situationen kræver øjeblikkelig oplysning, lys eller opladning, vil denne enhed altid være der for dig. Skab minder i naturen uden at frygte for det ukendte – med denne nødradio ved din side er du aldrig alene.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nødradio med lygte Solcelle, 5000mAh – håndsving, bluetooth, powerbank , IP65, Grøn”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.