Tilbud!
,

Lippa Nødradio m. Solcelle PowerBank 2.000mAh og Lommelygte – Sort

Original price was: 229 kr..Current price is: 195 kr..

Oplev Lippa nødradio med solcelle og lommelygte – din pålidelige følgesvend til nødssituationer med kraftfuld PowerBank til opladning på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701281152799 Kategorier: ,

Oplev en ny dimension af tryghed med Lippa Nødradio, en genial opfindelse skabt til at være din uundgåelige partner i uforudsete situationer. Denne nødradio vejer kun 270 gram og er derfor både let og praktisk at have med, uanset hvor du befinder dig. Tænk på det som din personlige livline, der hjælper dig med at holde dig informeret og forbundet, selv når omstændighederne er udfordrende.

Lippa Nødradioen er mere end bare en radio; den er designet med fokus på brugervenlighed og alsidighed. Med sin FM-funktion kan du lytte til lokale stationer og holde dig opdateret med vigtige nyheder, uanset om du er ud for at vandre, fiske eller oplever en nødsituation derhjemme. Den integrerede lommelygte sikrer, at du kan navigere i mørke omgivelser, hvilket giver ro i sindet, når situationen kræver det.

En af de mest imponerende funktioner ved Lippa Nødradioen er muligheden for at oplade den via solenergi. Dens indbyggede solcellepanel gør det muligt for dig at opnå strøm, selv når du befinder dig langt fra elektriske kilder. Bare sæt den ud i solen, og lad de naturlige ressourcer gøre arbejdet – det er både økonomisk og miljøvenligt. Derudover kan du også oplade den via USB eller ved at bruge det håndsving, der medfølger, hvilket gør det til en uundgåelig enhed i enhver beredskabsplan.

Med en kapacitet på 2.000 mAh som Powerbank kan Lippa Nødradioen også oplade dine mobile enheder, så du kan holde kontakten med verden, selv i kritiske tider. Forestil dig at kunne lade din telefon op, når du er ude i naturen eller under en strømafbrydelse – det er en livredder, du ikke vil være foruden.

Designet i en stilren sort farve, kombinerer Lippa Nødradio funktionalitet med æstetik, så den nemt kan tilpasses til ethvert miljø, hvad enten det er hjemme, på campingtur eller under en nødsituation. Dens robuste konstruktion sikrer, at den kan modstå slid og tåler de elementer, du måtte stå overfor.

Uanset hvilken situation du befinder dig i, giver Lippa Nødradio dig mulighed for at føle dig sikker og forberedt. Med denne nødradio på din side kan du være beredt på det uventede – og hvem ved, måske bliver den dit bedste redskab til eventyr i naturen. Gør Lippa Nødradio til en fast del af dit beredskab og oplev trygheden ved altid at være forberedt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lippa Nødradio m. Solcelle PowerBank 2.000mAh og Lommelygte – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.