Xtorm Solcelle Powerbank 10.000 mAh USB-C 1.2W/20W – Sort

349 kr.

Oplev Xtorm Solcelle Powerbank med 10.000 mAh og hurtigladning. Ideel til eventyr og rejser, hvor du vil have bæredygtig strøm med på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442700853025177 Kategori:

Xtorm Solcelle Powerbank 10.000 mAh USB-C 1.2W/20W – Sort er mere end bare en regular powerbank; det er din trofaste følgesvend på alle eventyr, stort som småt. Bygget til at modstå udfordringerne fra det vilde udendørsliv, kombinerer denne powerbank robusthed med funktionalitet, hvilket gør den uundgåelig for friluftsentusiaster, rejsende og dem, der gerne vil være forberedt til enhver tid.

Designet med en solid og slidstærk overflade, som tåler både stød og vejrpåvirkninger, er Xtorms powerbank skabt til at kunne klare selv de hårdeste forhold. Den kommer med en indbygget lommelygte, perfekt til camping eller nødsituationer, hvor lys kan være afgørende. Den praktiske karabinhage giver dig mulighed for nemt at hænge powerbanken på din rygsæk eller taske, så du altid har den lige ved hånden, når behovet for opladning melder sig.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Xtorm Solcelle Powerbank er den indbyggede solcellefunktion. Dette innovative element gør det muligt for dig at oplade powerbanken med solenergi, så du kan holde dine enheder kørende, selv når du er langt fra nærmeste stikkontakt. Forestil dig at være på vej op ad bjerget eller nyde en afslappende dag på stranden, mens din powerbank oplader sig selv ved hjælp af solen. Med en kapacitet på 10.000 mAh kan du oplade din smartphone adskillige gange, hvilket sikrer, at du aldrig løber tør for strøm, når du gider mest.

Xtorm Solcelle Powerbank er også udstyret med hurtig opladningsteknologi via USB-C. Med en udgang på op til 20W, kan du hurtigt få strøm på dine enheder – perfekt når tiden er knap. Uanset om det drejer sig om din smartphone, tablet eller andre USB-enheder, vil denne powerbank sørge for, at du altid er klar til at holde forbindelsen.

Den er ideel til både den eventyrlystne backpacker og den moderne pendler. Uanset om du skal til festival, på roadtrip eller rejse til fjerne destinationer, vil Xtorm Solcelle Powerbank 10.000 mAh USB-C være din pålidelige energikilde, der understøtter din livsstil og holder dig forbundet med verden.

Med sin elegante sorte finish er den ikke kun funktionel, men også stilfuld, hvilket gør den til en perfekt accessory til enhver taske. Gør dig klar til dit næste eventyr og invester i denne versatile og innovative powerbank – en kombination af styrke, teknik og bekvemmelighed, der vil revolutionere måden, du bruger dine enheder på farten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xtorm Solcelle Powerbank 10.000 mAh USB-C 1.2W/20W – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.